ВИДЕО: Най-интересното от първото полувреме на Македония - България


ВИДЕО: Най-интересното от първото полувреме на Македония - България

2136 0

България и Македония играят приятелска среща в Скопие, която след края на първата част се играе при резултат 0:0. ГЛЕДАЙТЕ МАЧА НА ЖИВО ТУК!

Първото полувреме на двубоя мина почти изцяло в доминация на домакинската селекция. Едва към края на 45-те минути българският състав показа някаква идея в нападение, но двата отбора се оттеглиха на почивка при резултат 0:0.

В 10' Ибраими пое топката пред пеналта и стреля точно, като Митрев изпусна топката, но все пак успя да я овладее преди да премине голлинията.

В 24' Шиков беше най-близо до откриване на резултата, след като Пандев центрира отлично към него, но топката срещна гредата.

4 минути преди края на първата част Марселиньо изведе добре Рангелов, а нападателят от 8 метра стреля добре, но Димитревски успя да избие с крак. В ответната атака Пандев нахлу в наказателното поле, мина покрай Митрев, но от малък ъгъл не съумя да намери вратата.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички