Чужденците в Литекс питат: Това мафиотска държава ли е?


Чужденците в Литекс питат: Това мафиотска държава ли е?
Снимка: Иван Йочев

1596 0

Един от асовете на Литекс - Страхил Попов, даде да се разбере, че чужденците в клуба са питали останалите "мафиотска" ли е България. Причина за това са скандалите покрай дербито "Левски" - Литекс, при което "оранжевите" напуснаха терена по заповед на ръководството заради тенденциозното съдийство на Георги Йорданов.

"Значи да започна първо, цяла седмица се подготвя тук от разни коментари на Левски какъв бил съдията в Ловеч, какви неща направил. Очаквахме да има ответна реакция, но това, което направиха днес... целият отбор е потресен. На чужденците не знам как да им го обясня. Просто такова нещо не са виждали. Питат това мафиотска държава ли е", каза афектираният Попов.

"Рафа не знам дали го е закачил при червения картон. На Бьорн абсолютен червен картон, не го коментираме. Но в 47-ата минута е същата ситуация, като на Минев. Такова нещо не съм виждал никога. Дори в Африка сигурно такова нещо няма. Не съм гледал първенството, но се интересувам.

Левски са, но не може да дойдат да се подиграват. Левски, ЦСКА са най-големите отбори, но ние не сме най-големите балъци да ни се подиграват. Чужденците ми питат, дали това е мафиотска държава", каза още Попов, който обясни, че не е наясно кой е взел решението за напускането на терена на целия отбор.

"Не знам кой е взел решението. Да може би е крайно. Но ние сме изпълнителите на терена. Каквото се нареди, това е. Това е вътре в кухнята, дали сме съгласни или не. Не знам какви са последствията. Надявам се да се види това нещо и да се реагира правилно. Не знам, според мен заслужаваме да загубим този мач служебно, но не може да очаквам да се накажат футболистите за такова нещо", завърши Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички