Ганчеви OUT, Бербатов IN: До дни Митко става част от ЦСКА - вече върши важна задача?


Ганчеви OUT, Бербатов IN: До дни Митко става част от ЦСКА - вече върши важна задача?
Снимка: Lap.bg

16542 0

Спекулациите от седмици насам, че Гриша Ганчев и Данаил Ганчев ще се оттеглят от ЦСКА след осем години престой бяха потвърдени. Това се случи с официално съобщение от "армейския" клуб на сайта му, както и в социалните мрежи на "червените".

Малко след новината пък се появи любопитна информация. Според нея само до няколко дни ще има нова гръмка новина, която със сигурност ще се хареса много на запалянковците. Става въпрос за завръщането в клуба на един от най-успешните български футболисти - Димитър Бербатов.

Димитър Бербатов се завръща в ЦСКА - ще бъде президент?

Димитър Бербатов се завръща в ЦСКА

Колегите от "Блиц" съобщиха, че само до няколко дни бившият стрелец на Манчестър Юнайтед ще бъде обявен от ЦСКА. Изданието споделя, че той ще заеме позицията на президент в любимия си български клуб.

Допълва се, че преговорите с него вече са в заключителен етап и скоро ще завършат. Освен това дори е съобщено, че Димитър Бербатов вече върши работа в полза на "армейците", като му е поверена важна задача.

Изданието информира, че Бербатов и група от мениджъра работят усилено по лятната селекция на отбора. Ще бъде любопитно дали гръмката новина ще бъде потвърдена и дали легендата на българския футбол се е насочил към клубния футбол след неуспеха за кандидат на БФС. 

Вижте повече и за новината на годината от ЦСКА - съобщението, че Гриша Ганчев и Данаил Ганчев приключват с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички