Шеф в ЦСКА се извини на Левски, НО: Минути след това изгаври "сините"... ПАК


Шеф в ЦСКА се извини на Левски, НО: Минути след това изгаври "сините"... ПАК
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: БГНЕС

6296 0

Силните фигури в ЦСКА Стоян Орманджиев и Филип Филипов дадоха пресконференция, на която отговориха на куп въпроси. Преди запитванията обаче двамата направиха кратки изказвания, с които се обърнаха към фенове, присъстващи журналисти и други.

Първи започна Орманджиев, който честити различните отминали празници в последните дни и шеговито попита дали има някой в залата, който се казва Георги или Гергана. Направи впечатление обаче как завърши поздравите си.

Орманджиев и Филипов пресконференция

Още: Шефовете на ЦСКА обявиха условието Стамен Белчев да остане треньор за постоянно

Той се извини, ако е обидил някого със своето поведение или коментари в последно време. Без да бъде максимално конкретен - стана ясно, че говори за Левски. Припомняме, че имаше леко напрежение между двете страни след последното голямо столично дерби.

След действие на директора при "армейците" от Левски дори изразиха позиция срещу Орманджиев и осъдиха делата му (груб коментар по адрес на "сините"). "Искам да се извиня, ако съм обидил някого с мое поведение или мои коментари, не е било лично" - заяви той на пресконференцията.

Орманджиев с нова закачка по адрес на Левски

В течение на разговора с медиите обаче Орманджиев пак си навлече гнева на феновете на големия враг. Той направи кратък коментар, който "сините" счетоха за "солена" шега. Това се случи, когато той посочи, че задълженията на ЦСКА към НАП са чисто и просто 0 - без сметки и без разсрочвания.

Още: Стоян Орманджиев с две добри новини за новия "Българска армия"

"Задълженията към НАП са 0, буквално 0, това може да се провери. Няма разсрочвания, няма нищо - те са чисто и ясно 0" - сподели изпълнителният директор. Както е известно, Левски от няколко години води важна борба за изплащане на дълга към НАП и се стигна до разсрочване за напред в бъдещето, договорено от Наско Сираков. Орманджиев и Филипов разкатаха и двама бивши играчи на ЦСКА и разказаха недопустими прояви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички