Шефовете в ЦСКА разкатаха 2-ма играчи: Единият с темпо "майка бута количка"


Шефовете в ЦСКА разкатаха 2-ма играчи: Единият с темпо "майка бута количка"
Снимка: LAP.bg

16496 0

Силните фигури в ЦСКА Стоян Орманджиев и Филип Филипов дадоха съвместна пресконференция, на която дадоха отговори на много въпроси. Едни от тях бяха свързани с трансферите в клуба - както изминали, така и предстоящи.

По този повод те получиха въпрос и относно "трансферни разочарования". Орманджиев се нае с отговора, като обясни, че даден футболист може да се окаже разочарование дори и да има безспорни футболни качества.

За пример даде Майкъл Естрада. Орманджиев отличи, че той е играл на световно първенство и реторично попита какво можем да очакваме от такъв играч и дали не се предполага, че ще се справи в българската Първа лига.

Още: Шефовете на ЦСКА обявиха условието Стамен Белчев да остане треньор за постоянно

Оказва се обаче, че желанието му на тренировки не е било особено мотивирано и той изобщо не се е влагал. Естрада дори бе сравнен, че има темпо на "майка, бутаща количка в парка".

Шефовете в ЦСКА разкритикуваха Майкъл Естрада и Браян Морено

Майкъл Естрада с ЦСКА

"Като видите футболист, играл на Световно първенство, какво ще си помислите? Че трябва да се справя отлично в българската Първа лига. Тренировъчно темпо "майка бута количка в парка". Футболистът може да има качества, но когато е дошъл тук на почивка, се превръща в трансферно разочарование. Затова подборът не трябва да бъде бърз, трябва да се съпоставят няколко фактора и да се вземе правилното решение" - обясни той.

Още: Филип Филипов: Ще работим ЦСКА да има своя футболна философия и да играе хубав футбол в Европа

Тогава Филип Филипов се включи с обяснение и за раздялата с един от офанзивните футболсити - Браян Морено. За него обясни, че е имал сериозни проблеми с дисциплината: "Браян Морено имаше проблеми с дисциплината. Закъсняваше за всяка подготовка с по 10 дни". За разлика от тях - друг чужденец в ЦСКА се е разплакал, когато е получил предложение за нов договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички