"В следващите 5 години няма да играят за България": Любо Ганев назова 4-мата сурово наказани волейболни национали


"В следващите 5 години няма да играят за България": Любо Ганев назова 4-мата сурово наказани волейболни национали
Снимка: facebook / bfvolley

18980 0

На пресконференцията, на която бе и новият селекционер на националния отбор по волейбол на България - Джанлоренцо Бленджини, редом до него бе и президентът на родната федерация Любомир Ганев.

Италианският специалист призна, че четирима състезатели са отказали да се отзоват на негова повиквателна. И докато той не каза открито имената им, то именно това стори Любо Ганев. Става въпрос за Георги Сеганов, Розалин Пенчев, Влади Станков и Бранимир Грозданов.

Любо Ганев отписа четирима в следващите 5 години за България: Разказа и странен случай

Любо Ганев и Джанлоренцо Бленджини

"Аз ще ги кажа. Това са Георги Сеганов, Розалин Пенчев, Влади Станков и Бранимир Грозданов. От тях имаме и писмен отказ, за да не станат недоразумения, че не са разбрали или не са получили повиквателни. Чакахме такъв от Розалин Пенчев, мисля, че дойде. Това са хора, които няма да работят с националния тим следващите пет години" - сподели Ганев.

Освен това той разказа и за доста странен случай отпреди време с бивш национал. Тогава състезателят звъннал на президента на федерацията и му казал, че се отказва. Когато обаче Ганев го споделил в интервю, получил ново обаждане и волейболистът му заявил, че е трябвало да каже, че няма да играе, защото наставникът не го иска или защото е контузен.

"Казвам нещата директно. Преди време играч ми се обади по телефона и каза, че се отказва от националния отбор. Аз го казах това в интервю. Той ми се обади по телефона и ми каза: "Бате Любо, защо си казал, че се отказвам, трябваше да кажеш, че треньорът не ме иска или че съм контузен". Предпочитам нещата да са точни и ясни" - завърши Ганев. Вижте и какво сподели новият селекционер на България по волейбол - Бленджини - за целите и как ще ги постигне.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Операция вади Александър Николов от състава на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички