Девствен на 23 години: Един от най-красивите и обичани футболисти в историята обясни как и защо


Девствен на 23 години: Един от най-красивите и обичани футболисти в историята обясни как и защо
Снимка: Getty Images

10796 0

Един от най-харизматичните футболисти в историята несъмнено остава Кака. Полузащитникът, който е носител на най-престижната индивидуална награда - "Златната топка" (за 2007 година), има само четири клуба в професионалната си кариера, която прекратява през 2017 година.

В този материал обаче ще разгледаме доста любопитен и наистина рядко срещан факт от живота на легендата на Милан. Особено изумителен факт за звезда от подобен ранг. Става въпрос за това, че той е бил девствен до 23-годишна възраст.

Кака е бил девствен до 23 години

Кака е бил девствен до 23 години

Самият бразилец далеч не се е срамувал и съвсем открито говори и обяснява за това. Причината е, че той и неговата дългогодишна приятелка и впоследствие съпруга - Каролина Селико (с която все пак се развежда преди 10-ина години), са искали да се запазят до брака.

"Това бе едно от най-големите предизвикателства в живота ми, защото направихме избор, който не бе лесен. Прекарахме много време, молейки се и вървейки в път, близък до Исус и до Светия Дух. Беше огромно предизвикателство, но беше много хубаво решение, че изчакахме.

Сексът е голяма благословия от Господ - за удоволствие и на съпруга, и на съпругата - след брак. Това не е тривиално или обикновено нещо, в каквото се е превърнало днес" - разказва Кака. Неотдавна пък бившата съпруга на Кака шокира с причината за раздялата им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички