ВИЦ НА ДЕНЯ: Пиян мъж замахва да удари Кубрат Пулев...


ВИЦ НА ДЕНЯ: Пиян мъж замахва да удари Кубрат Пулев...
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

31137 0

Алкохолът трябва да бъде консумиран с мярка и да не се прекалява. Да, когато бъде употребен в по-големи количества може да има период на по-голяма забава, но може да доведе и до голяма глупост или нещо, за което да съжаляваме.

Когато някои хора приемат повече алкохол, заспиват. Други пък излизат извън контрол. А трети просто получават изключително непремерена доза смелост. Е, такъв е и случаят с главния ни герой в поредицата "Виц на деня".

Той е консумирал огромно количество алкохол и не е на себе си. Това води до действие, за което ще съжалява винаги (колкото и да продължава това "винаги" в неговия случай). Защото си е позволи да посегне на... най-добрия български боксьор при най-тежките в този спорт - Кубрат Пулев.

Още: ВИЦ НА ДЕНЯ: Мъж отива в спортен бар. Докато си пие биричката, заговаря жена...

Кобрата се е изправял срещу куп изключително силни опоненти, като в това число и срещу световни шампиони от ранга на Владимир Кличко и Антъни Джошуа - в опит да отнеме коланите им. Та, един пияница ли ще му се опъне?

Виц на деня

Кубрат Пулев виц

Прочетете вица и разберете какво се случило, когато пиян мъж посегнал да удари Кубрат Пулев - само секунди по-късно:

Още: ВИЦ НА ДЕНЯ: Мъж ще гледа много як и интересен мач, жена му е на вратата...

"Пиян мъж посегнал да удари Кубрат Пулев. Минута след като видял как протяга ръка към главата на Кобрата, изведнъж отворил очи и вече бил трезвен. Ръката му отново била протегната, но за да се ръкува със Свети Петър".

Виц на деня: Когато на Майк Тайсън му станело скучно...

ВИЦ НА ДЕНЯ: На Златан му идва до гуша от съдията и...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички