Кой е мистериозният играч, трениращ с Реал Мадрид? (СНИМКА)


Кой е мистериозният играч, трениращ с Реал Мадрид? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

7700 0

Привържениците на Реал Мадрид останаха изненадани, когато забелязаха непознат футболист да тренира с първия отбор. Феновете бяха още по-учудени от факта, че той всъщност дори не е в групата за мачовете, въпреки че участва в заниманията.

Старши треньорът Карло Анчелоти може да разчита на всички за първия мач срещу Байерн Мюнхен от полуфиналите в Шампионска лига - с изключение на наказания за натрупани жълти картони Дани Карвахал и дългосрочно контузените Давид Алаба и Тибо Куртоа. А заедно с останалите отново бе "мистериозният" играч.

Мистериозният играч, който тренира с Реал Мадрид

Става въпрос за 20-годишния Джереми де Леон, който отново летя с първия отбор до Мюнхен и тренира преди мача на "Алианц Арена". Въпреки че това е практика вече в доста мачове през сезона, той така и не попада в групата.

Де Леон е част от втория отбор на Реал, а самият Карло Анчелоти всъщност разясни "мистерията" около него. Причината да пътува с първия отбор и да участва във важните занимания е, че италианският наставник иска да има определен брой играчи на тренировките.

"Когато тренираме, искаме да бъдем с 20 играчи и в последно време няколко пъти повикахме Джереми. Говорил съм с Раул (бел. ред. треньорът на Реал Мадрид Кастиля) - Де Леон тренира много добре и допринася много на тренировките ни. Той е много добър за Кастиля и е дисциплинирано момче" - споделя Анчелоти. А какво сподели Карло Анчелоти преди сблъсъка с Реал Мадрид срещу бившия си тим Байерн Мюнхен?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички