Арсенал договори халф, води преговори за още един


Арсенал договори халф, води преговори за още един

2018 0

Ръководството на Арсенал е изключително решено да подсили състава на Арсен Венгер в опит отборът да атакува титлата във Висшата лига през този сезон.

Според медиите на Острова, "артилеристите" вече имат сключен договор с дефанзивния халф на Базел Мохамед Елнени, който вече 5-години защитава цветовете на Базел. Той се утвърди като един от най-добрите играчи на своя пост, а Венгер го иска, за да засили конкуренцията в своята полузащита. Също така Елнени ще осигури и повече дълбочина, тъй като още през първата половина на сезона в Арсенал имаше над 30 контузии.

Сумата, която лондончани ще платят за играча, е около 10-15 милиона паунда, но към момента няма официално потвърждение за подобен трансфер.

Елнени обаче не е приоритет №1 за Арсен Венгер. Френският специалист иска да купи полузащитника на Порто Данило Перейра. Закупен срещу едва 2 милиона евро от "драконите", той е несменяем титуляр, а Порто иска за него 29 милиона паунда - сумата за откупуване, заложена в контракта на 24-годишния португалец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички