Foot Mercato обяви Гарет Саутгейт като фаворит за следващ треньор на Манчестър Юнайтед


Foot Mercato обяви Гарет Саутгейт като фаворит за следващ треньор на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2704 0

Специализираното издание във футболни сделки Foot Mercato сподели своята информация във връзка с очакваната треньорска смяна начело на Манчестър Юнайтед. След броени седмици Ерик тен Хаг ще оформи два пълни сезона в клуба, но под негово ръководство не бе постигнато нищо съществено. 

И по-конкретно нидерландецът вече разполага с 65 победи, 15 ремита и 30 загуби в рамките на 110 срещи. "Големият успех" остава триумфът миналата кампания за снизходителната Карабао Къп. 

Контрактът на Тен Хаг с Юнайтед е до лятото на 2025 г., но очакванията са да бъде освободен възможно най-скоро. Това означа, че ще доизкара настоящата кампания и след Евро 2024 ще бъде анонсиран наследникът му. 

Това се очаква да бъде селекционерът на Англия - Гарет Саутгейт, макар че през последните дни усилено се спряга бъдещият свободен агент Томас Тухел. 

Саутгейт много се задържа с Англия

Бъдещето на "Олд Трафорд"

Позовавайки се на собствените си информатори, Foot Mercato съобщава: "Гарет Саутгейт в момента е приоритетната цел на клуба. Английският треньор е много популярен на "Олд Трафорд", а служителите са убедени, че той е идеалният вариант.

Все още няма споразумение между двете страни, но дискусиите вървят добре и бързо може да бъде намерен положителен резултат. Целта на ръководството е да подпише споразумение през следващите седмици.

Що се отнася до представянето му, то това може да се случи след Евро 2024. Състезание, в което Англия бива фаворизирана с Франция". 

Това бе бил вторият клуб на Саутгейт, който между 2006 и 2009 г. беше начело на Мидълзбро и претърпя изпадане в Чемпиъншип.

Вижте с какво шокиращо решение Саутгейт ще изненада на Евро 2024!

Още: Моуриньо иска да се върне в Манчестър Юнайтед

Клубът се бави, но играчите знаят решението: Ето кога Манчестър Юнайтед ще обяви бъдещето на Ерик тен Хаг

Многомилионен футболист на Юнайтед нарекъл Тен Хаг "плешив яйцеглавец"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички