Легенда на Манчестър Юнайтед препоръча на клуба да назначи Юрген Клоп


Легенда на Манчестър Юнайтед препоръча на клуба да назначи Юрген Клоп
Снимка: Getty Images

4109 0

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед - Петер Шмайхел, изненадващо заяви, че клубното ръководство трябва да назначи някой измежду Томас Тухел и Юрген Клоп на треньорския пост, ако се раздели с Ерик тен Хаг.

И двамата германци остават без отбори това лято - Клоп напуска Ливърпул по свое желание, а Тухел се разделя с Байерн Мюнхен.

Той едва ли е забравил, че Ливърпул и Юнайтед са големи съперници

"Харесвам Томас Тухел. Интервюирах го няколко пъти и мисля, че има невероятни познания за футбола. Може би Томас нямаше късмета да се озове в два големи клуба в не най-успешния период в историята им. Не че той беше лош в Челси. Искам да кажа, че той спечели Шампионска лига и това говори много", започна датчанинът пред "The Mirror".

Той е уважаван мениджър, също като Клоп. Ако Манчестър Юнайтед търси нов старши треньор, то Тухел определено не трябва да бъде забравен. Все пак той е готин специалист, нали? Както и Юрген Клоп. Той може да бъде също чудесен избор за Юнайтед", допълни Шмайхел. А съвсем наскоро Клоп се заяде с Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички