Маурисио Почетино похвали Тотнъм и отново заговори за големия проблем на Челси


Маурисио Почетино похвали Тотнъм и отново заговори за големия проблем на Челси
Снимка: Getty Images

1446 0

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, говори пред медиите преди лондонското дерби с Тотнъм на втори май. Той отново призна за проблеми с контузените футболисти и отчете прогреса на бившия си тим под ръководството на Ангелос Постекоглу.

Челси - Тотнъм

"Предстои ни голямо предизвикателство срещу страхотен отбор, какъвто е Тотнъм. Мисля, че ще стане хубав мач, който ще бъде страхотна възможност за някои млади футболисти да бъдат на пейката и да имат възможността да играят.

Беше специално, когато гостувахме на Тотнъм през ноември. Това бе първият път, когато се изправям срещу този отбор, след като напуснах. Сега е различно, но отново ще бъде емоционално да се изправя срещу хора, с които съм работил дълго време. Ние искаме да спечелим и Тотнъм ще дойде тук, за да се опита да спечели. Ще бъде добър мач", каза Поч.

Още: Сериозен удар по Тотнъм - Тимо Вернер е аут до края на сезон 2023/24

Маурисио Почетино преди Челси - Тотнъм

Работата на Постекоглу

"Мисля, че той върна надеждата за клуба и феновете. Те играят много добър футбол. Винаги е трудно, когато пристигнеш в нова страна, и предизвикателството е огромно, но мисля, че той върши страхотна работа".

Още: Бивш защитник на Челси посочи играчите, разочаровали най-много този сезон

Контузените в Челси

"Няма добри новини по отношение на контузените, защото никой не се е възстановил, а списъкът се разшири с Тиаго Силва и Дисаси, които няма да бъдат на разположение за утре", добави още аржентинецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички