Тиаго Силва е получил 3 предложения от лондонския клубове след новината за Челси


Тиаго Силва е получил 3 предложения от лондонския клубове след новината за Челси
Снимка: Getty Images

1261 0

Тиаго Силва вече е получил оферти от три лондонски отбори, след като обяви решението си да напусне Челси в края на сезона. 39-годишният защитник, който има 151 мача за "сините" по време на четиригодишния си престой на "Стамфорд Бридж", потвърди напускането си в емоционално интервю във вторник.

След като спечели Шампионска лига, Световната клубна купа на ФИФА и Суперкупата на УЕФА, Силва каза, че се надява един ден скоро да се завърне в клуба от Висшата лига, но "в друга роля".

"Челси означава много за мен. Дойдох тук с намерението да остана само една година и в крайна сметка станаха четири години. Не само за мен, но и за семейството ми. Синовете ми играят за Челси, така че е източник на голяма гордост да бъда част от семейството на Челси – буквално защото синовете ми са тук. Надявам се, че могат да продължат кариерата си тук", заяви той.

Не е ясно дали Силва ще остане в Лондон

Тиаго Силва още не е взел решение за бъдещето си

Според TNT Sports Brazil, изглежда, че съпругата и децата на Силва ще останат в Англия, независимо от следващия ход на защитника. Играчът е силно свързван със завръщане в юношеския си клуб Флуминензе, който има желание да го върне обратно в Бразилия.

"GOAL" вече съобщи миналия месец, че Силва вече е постигнал устно споразумение с клуба и ще подпише официално, след като договорът му с Челси изтече на 30 юни. Но TNT предполага, че три базирани в Лондон клубове са направили предложения на бразилския национал. Все още не е ясно дали Силва ще приеме, или е приел някое от тези предложения. Не е ясно и кои отбори искат да го привлекат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички