Закъснялото дерби: "Удавниците", търсещи "сламката" - Челси или Тотнъм ще оцелее?


Закъснялото дерби: "Удавниците", търсещи "сламката" - Челси или Тотнъм ще оцелее?
Снимка: Getty Images

750 0

Сезонът определено не се развива по план нито за Челси, нито за Тотнъм. "Сините" хвърлиха колосални суми през лятото, отново направиха куп промени и се надяваха на бърз резултат. Такъв обаче не дойде и класирането им дори за Лигата на конференциите е под въпрос. "Шпорите" пък потеглиха мощно кампанията и обнадеждиха привържениците си, но неубедителни мачове и кошмарна програма в края гарантира - само чудо ще прати отбора в топ 4 на Висшата лига.

Челси срещу Тотнъм е дербито от отложения 26 кръг на Висшата лига

Все пак трябва да внимават да не останат и извън топ 5, тъй като Манчестър Юнайтед е с шест точки зад тях, а Нюкасъл - със седем (Тотнъм е с мач повече). А до края освен Челси предстоят сблъсъци и с Манчестър Сити, и с Ливърпул. Специалисти и анализатори дават предимство на "сините" в лондонското дерби, в което и двата отбора ще опитат да спрат сериите си от по два мача без победа. Равенство не устройва никой от тях в столичния дуел, който е от отложения 26-и кръг.

Платформата за онлайн спортни залози efbet дава коефициент от 2,20 за победа за домакините на "Стамфорд Бридж", докато успехът за тима от Северен Лондон е със ставка 3,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,85. Те се изправят един срещу друг в четвъртък (02.05) от 21:30 часа българско време.

Непредвидимото съперничество предложи паритет в последните три двубоя - двата тима си размениха по един успех, а веднъж завършиха при зрелищното 2:2. Във въпросните срещи паднаха общо цели 11 попадения (голова разлика: 6:5 за "сините"), което прави средно по близо внушителните четири гола на мач. В два от случаите пък се стигна и до гол/гол.

Ще си спретнат ли Челси и Тотнъм ново голово зрелище?

Челси и Тотнъм един срещу друг в дербито от Висшата лига

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 3,5 попадения в срещата е 1,75, докато за под 3,5 гола е 2,10. Съответно ставката за това и Челси, и Тотнъм да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,29, докато за няма гол/гол е 3,35.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички