Кога е жребият за Шампионска лига?


Кога е жребият за Шампионска лига?

2734 0

Жребият за груповата фаза на Шампионска лига ще бъде теглен в Монако в четвъртък от 20 часа българско време. За разлика от предишни години, когато това ставаше наобед, сега от УЕФА са насрочили церемонията привечер и ден по-рано от обикновеното.

ШАМПИОНСКА ЛИГА: ЛУДОГОРЕЦ Е НА 90 МИНУТИ ОТ ЦЕЛТА

Ясни са някои от участниците и разпределението им в урните, които отново са четири с по осем тима, като са класирани там според клубния си коефициент към края на миналия сезон.

Единствено Първа урна е с ясни участници. Там е настоящият европейски клубен шампион Реал Мадрид, а компания му правят шампионите на топ 7 първенствата на Стария континент - Барселона, Байерн, Лестър, Ювентус, Бенфика, Пари Сен Жермен и ЦСКА (Москва).

Във втора урна са ясни шест от осемте участници - Атлетико (Мадрид), Борусия (Дортмунд), Арсенал, Севиля, Наполи и Байер (Леверкузен).

В зависимост от резултатите в плейофите, Базел и Тотнъм ще бъдат във втора или трета урна.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

В трета урна са сигурни четири клуба - Динамо (Киев), Олимпик (Лион), ПСВ и Спортинг. Брюж ще бъде или в трета, или в четвърта урна, където потвърден към момента е единствено Бешикташ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички