Разкриха причината Роналдо да не играе срещу Манчестър Сити


Разкриха причината Роналдо да не играе срещу Манчестър Сити

6362 0

Най-голямата сензация във вечерния мач от Шампионска лига във вторник беше липсата на Кристиано Роналдо в състава на Реал Мадрид за двубоя срещу Манчестър Сити.

Състоянието на португалеца беше крито дълго време от медиите, като се очакваше той да започне титуляр срещу "гражданите". Оказва се обаче, че нападателят е подлежал на късен фитнес тест заради контузията, която получи срещу Виляреал.

СЛЕДИ НА ЖИВО: Манчестър Сити - Реал Мадрид

Това е и причината всички налични на Зидан футболисти да бъдат взети за Манчестър. Оказва се, че Роналдо не е издържал късния фитнес тест и е получил медицинска забрана да играе в първия полуфинал срещу Манчестър Сити.

Срещу Виляреал португалецът получи разтежение в бедрото в последната минута на редовното време и напусна терена. Досега от "кралския клуб" заявяваха, че състоянието му е добро и той е е на линия за двубоя, но сега неяснотата около сериозността на контузията е още по-голяма.

Самият Роналдо тренира на 100% във всички от последните 3 тренировки на Реал Мадрид и подобен развой на събитията беше по-малко от очакван.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички