Реал Мадрид продава Хамес Родригес


Реал Мадрид продава Хамес Родригес
Снимка: Getty Images/Guliver

2581 0

Ръководството на Реал Мадрид търси активно купувач на една от най-скъпите покупки в историята си - Хамес Родригес. Това информират част от днешните издания в Испания, както и популярният испански журналист Гийем Балаге, който е категоричен, че в последните месеци Флорентино Перес и компания търсят начин да се отърват от колумбийската звезда.

Бившият плеймейкър на Монако и Порто има 31 мача, 8 гола и 10 асистенции за "белия балет", но под ръководството на Зинедин Зидан изпадна от титулярния състав, като дори често е пренебрегван за сметка на Иско в титулярния състав във вътрешното първенство.

Реал Мадрид купува нападател

Той си навлече и гнева на ръководството с няколко изцепки извън терена, включително и качването на излишни килограми, които пречат на игровата му форма.

"Кралете" не са се отказали напълно от услугите на Хамес, но търси отбор, на който да го продаде за сумата, за която го привлече - между 75 и 80 милиона евро.

Към настоящия момент повечето отбори се дърпат, но интерес има от страна на двата гранда от Манчестър - Сити и Юнайтед.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички