Защо Реал, а не Барселона? Арда Гюлер е имал няколко причини да избере Мадрид


Защо Реал, а не Барселона? Арда Гюлер е имал няколко причини да избере Мадрид
Снимка: Getty Images

9039 0

Арда Гюлер може да не се радва на мечтания първи сезон с Реал Мадрид, но все пак започна да се налага през последните седмици. Той завърши първия си старт в Ла Лига с единствения гол при победата над Реал Сосиедад в петък. А цялостното му представяне зарадва феновете на "белия балет".

Гюлер се присъедини към Реал Мадрид миналото лято от Фенербахче, като беше силно свързван с Барселона, преди да избере "Сантяго Бернабеу". Говорейки с "Kafa Sports", тийнейджърът разкри защо е направил това.

Гюлер бързо е избрал Реал Мадрид

Гюлер не е бил разколебан дали да избере Реал Мадрид

"Когато баща ми ми се обади и ми каза, че Реал Мадрид ме иска и се интересува от мен, бях много развълнуван, много щастлив. Всичко дойде малко прекалено рано за мен. Ето защо бях толкова развълнуван.

Още: Арда Гюлер и Давид Алаба се карат в Реал Мадрид заради Галатасарай и Фенербахче (ВИДЕО)

Защо избрах Мадрид? От малки много деца мечтаят да играят за Мадрид, най-големият клуб в света. Те са като семейство и ми предложиха дългосрочен проект. Щом седнахме на масата, всичко беше решено. Беше много бързо", сподели той.

"Преди гледах видеоклипове на Мадрид в YouTube, а сега тренирам с тях. От Реал ми казаха, че Лука Модрич ще ми помогне. Бях много впечатлен, защото той е невероятен играч и все още е невероятен играч".

Гюлер също така разкри, че Карло Анчелоти е изиграл голяма роля в решението му да се присъедини към Реал Мадрид. "Той ми се обади три пъти, преди да дойде да играе тук, дори ме помоли да му обещая, че ще дойда. Обръщам се към него с голямо уважение. Говорим много, питам го какво мога да направя, за да играя повече, как мога да се подобря. Всички искаме да играем повече. Той ми дава съвети". А Арда Гюлер решил дали иска да остане в Реал Мадрид и как ще действа.

Още: Арда Гюлер два пъти е сгафил дисциплинарно и е имало разговори с Реал Мадрид

Изгряваща звезда на Реал Мадрид бе близо до един от головете на сезона - от центъра на терена (ВИДЕО)

Гюлер копира първия гол на Йозил: Арда скоро може да е турчин №1 в Реал (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички