Габриел Барбоса - Габигол получи "зелена светлина" от Спортния арбитражен съд


Габриел Барбоса - Габигол получи "зелена светлина" от Спортния арбитражен съд
Снимка: Getty Images

274 0

27-годишният футболист Габриел Барбоса, по-известен като Габигол, може да поднови кариерата си докато изчаква окончателното решение на обжалването на наказанието, което му бе наложено заради нарушаване на антидопинговите правила, обяви Спортният арбитражен съд.

Припомняме, че през месец март нападателят на Фламенго бе наказан от трубинал заради неявяване на допинг-контрол през април 2023-та година и беше лишен от състезателни права до април 2025-а.

Бившият национал на Бразилия категорично отхвърли тези обвинения:

Габриел Барбоса - Габигол

"Подчертавам, че никога не съм се опитвал да попреча на проверка или пък да манипулирам какъвто и да е тест. Вярвам, че ще бъда признат за невинен в обжалването си", бе заявил Барбоса по-рано.

"Зелена светлина" за Габигол

Днес, 30-и април, КАС постави, че съдебният състав "е издал заповед, с която уважава искането за спиране на изпълнението на оспореното решение, подадено от Габриел Барбоса".

На този етап не е ясно нито кога ще бъде следващото заседание по темата, нито пък какви са сроковете за внасяне на жалба срещу тази отмяна.

*Габигол е юноша на Сантош, като е носил екипите и на Интер, Бенфика и Фламенго. На клубно ниво може да се похвали с 220 гола и 51 асистенции в общо 466 мача. За националния тим на Бразилия балансът му е 5 попадения в 18 срещи.

Габриел Барбоса - Габигол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички