Високо напрежение: Килиан Мбапе и президентът на ПСЖ почти са се сбили!


Високо напрежение: Килиан Мбапе и президентът на ПСЖ почти са се сбили!
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2706 0

Килиан Мбапе почти сигурно ще премине в редиците на Реал Мадрид до месец - два. От ПСЖ не са никак доволни, че изпускат мегазвездата си без да получат дори един евроцент и това ще им държи влага дълго време напред.

Наложило се е хора от клуба да се намесват!

Президентът на клуба Насер Ал-Хелаифи и Мбапе почти са стигнали до физическа саморазправа преди вчерашния мач с Тулуза, предава "Льо Паризиен". Катарецът е попитал нападателя защо не го е споменал сред хората, на които е благодарен, по време на видеообръщението си отпреди няколко дни. Стигнало се е до крясъци, като се е наложило дори хора от клуба да се намесват. Не се споменават повече детайли по кавгата, но причините са пределно ясни.

Насер Ал-Хелаифи

Ал-Хелаифи е ядосан, че ПСЖ няма да получи пари за Мбапе, а играчът е обиден заради отношението към него в началото на сезона. След като обяви, че напуска миналото лято, той бе заплашен от ръководството, че ще бъде държан резерва и веднага бе отстранен от тренировките на първия отбор за около месец. След това конфликтът бе потушен, а Ал-Хелаифи тайно се надяваше, че Мбапе все пак ще преподпише, което в крайна сметка не се случи. 

Още: Президентът на ПСЖ се ядоса на въпрос за бъдещето на Луис Енрике

Насер Ал-Хелаифи открои причини да се гордее с провалилия се ПСЖ

Нито потвърди, нито отрече: Президентът на ПСЖ коментира темите "Килиан Мбапе" и "Килиан Мбапе-Луис Енрике"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички