"Правилният човек, но в грешния момент": Сетиха се за Григор Димитров и Мария Шарапова


"Правилният човек, но в грешния момент": Сетиха се за Григор Димитров и Мария Шарапова
Снимка: Getty Images / Guliver

6291 0

Григор Димитров и Мария Шарапова бе звездната двойка в тениса преди около 12 години (двамата официално обявиха връзката си в края на 2012 година). В крайна сметка обаче двамата разделиха пътищата си, а след това всеки от тях бе събран от живота и с други хора.

Към романса между българина и рускинята ни върна едно изказване, дело на испанската Паула Бадоса. Както е известно, тя оформяше най-скорошната звездна двойка в тениса, като се срещаше с гърка Стефанос Циципас

Те обаче официално обявиха своята раздяла, като го правят с добри чувства и отношения. Бадоса обаче сподели нещо любопитно, когато коментираше това. Тя сравни случилото се между тях с това, което стана между Григор Димитров и Мария Шарапова.

Сетиха се за Григор Димитров и Мария Шарапова

По думите ѝ и тя с Циципас, и Гришо с Маша са били правилни един за друг, но са се срещнали в неправилни моменти. Сериозна причина за раздялата е фактът, че и двамата имат отделни кариери, изпълнени с ангажираност и изискващи много време и внимание.

Бадоса и Циципас се разделиха

"Когато ние бяхме добре, връзката също беше добре. В другото време обаче имаме собствени кариери, наши собствени ангажименти. Понякога е по-добре да разделим пътищата си. Това ми напомня много на Мария Шарапова и Григор Димитров, където срещаш правилния човек, но в грешен момент" - споделя тя. Наскоро пък бе даден отговор на въпроса: Били ли са Григор Димитров и Серина Уилямс влюбена двойка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички