Официално: Късна сделка ще спасява закъсалия шампион

Етър Велико Търново, който влиза в кошмарна за Втора лига серия, обяви нов трансфер две седмици след затварянето на летния прозорец. 

На стадион "Ивайло" пристига юношата на Лудогорец Георги Бабалиев. Той за последно беше в Спартак Варна, но сега в Етър ще му разчитат да раздвижи атаката. 

Съобщението на Етър

"Георги Бабалиев е най-новото попълнение на „Етър“! Двете страни подписаха днес договор и бившият футболист на „Спартак“ (Варна) се присъединява към „виолетовите“, като на него се разчита да раздвижи сериозно атаката.

Георги Бабалиев е роден на 14 май 2001 г. в Карнобат, играе като външен халф. Юноша е още на „Черноморец“ (Бургас) и на „Лудогорец“ U19. Играе във „Витоша“ (Бистрица) и „Локомотив“ (София), а от 2021 г. става футболист на „Спартак“ (Варна), като дебютира при победата с 3:1 като гости на „Нефтохимик“.

С варненския тим има 51 мача и 7 гола, а от началото на 2023 г. една година играе за „Арарат“ (Ереван), след което през тази пролет се завръща в „Спартак“. Играл е за националния отбор на България U16, U17 и U18", разпространиха от Етър по официалните си портали. 

Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Още: Дербито, което впечатли цяла България - колко точно присъстваха на Локомотив Горна Оряховица - Етър?

Трус във Втора лига преди голямото дерби - спряган за Спартак Варна е свободен

Опитен българин, избягал от Втора лига заради пари, отиде в ЦСКА 1948

Етър Велико Търново с големи финансови проблеми, ще фалира ли отново?

Може ли Септември да отпадне от Първа лига заради липса на лиценз?

Най-новият международен съдия от България Георги Гинчев ще ръководи Локомотив Горна Оряховица - Етър II

Гласували общо: потребители

Горещи оферти