Генчев съжали, че Левски не е разгромил ЦСКА 1948 и открои "сини" минуси

Старши треньорът на Левски - Станислав Генчев, сподели впечатленията си от убедителния успех с 4:2 над ЦСКА 1948 при визитата от 12-ия кръг. 

Наставникът е останал много доволен от възпитаниците си, но призна, че още до почивката разликата в резултата е можело да бъде много по-осезаема. В допълнение Генчев отчете, че не му допада броят създадени положения пред вратата на Маркович. 

Коментарът на Генчев

Изключително сме доволни от трите точки. Доволен съм от видяното през първото полувреме. Вкарахме два гола, но можехме още три.

През второто полувреме реагирахме много добре с нови два гола. Мисля, че година и половина нямаме победа срещу съперника. Единствено не съм доволен заради някои положения пред вратата ни, но съм много доволен от днешния мач. 

През почивката наблегнахме много на атаките и това даде резултат. Вкарахме 4 гола срещу отбор, който не е допуснал гол в последните си мачове. Не съм доволен от допуснатите голове и създадените положения пред вратата ни. 

Паузата дойде на време, защото имаше много неща за отработване. Искаме победи с добра и резултатна игра. Имаше комбинативност и агресия, което искаме да виждаме", сподели Генчев и добави, че Ел Джемили не е бил готов за мача. 

Още: Позабравен герой за Левски скоро се завръща: Ето кога ще играе

Станислав Генчев каза как Левски ще победи ЦСКА 1948 и най-накрая проговори за "мистерията" в клуба

Обещаващи нападател и халф от академията хванаха окото на Станислав Генчев

Любимец на феновете в Левски все още се мъчи: Аут е за седмици напред

Станислав Генчев реши: Левски плаща близо половин милион за футболист

Гласували общо: потребители

Горещи оферти