Берое доказа, че има договор с Алвеша преди "Левски"


Берое доказа, че има договор с Алвеша преди "Левски"

2617 0

От Берое пуснаха официално изявление, към което приложиха и сканиран документ на договора на Александър Александров. От него става ясно, че Александров има подписан предварителен договор със старозагорския отбор, но преди няколко дни започна подготовка с Левски.

От Берое предоставиха сканиран документа, който удостоверява валидността на контракта. Ето изявлението на Берое.

"Във връзка с породилото се недоверие в нашия клуб от страна на някои медии, че ПФК "Берое-Стара Загора" ЕАД заблуждава обществеността и не е подписвал предварителен договор с футболиста Александър Александров, ние представяме въпросния договор.

Както е видно, споразумението между страните е от дата 29 септември 2014 г. Освен това в договора има изрична клауза, че футболистът Александров няма право да подписва договори с други футболни клубове.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Както бе съобщено на вчерашната пресконференция на Берое, клубът ще очаква официално становище от БФС по казуса. Каквото и да е решението обаче ние не желаем Александър Александров в нашия отбор и той е затворена страница за нас. За нас, във футбола нещата опират до морал и принципи - достойнство, уважение, колегиалност и коректност в отношенията между клубовете и между футболистите и клуба. ПФК Берое винаги се е стремял към това и го е доказвал неведнъж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички