С красив гол на желан от Левски: Берое се залепи зад "сините" в Първа лига (ВИДЕО)


С красив гол на желан от Левски: Берое се залепи зад "сините" в Първа лига (ВИДЕО)
Снимка: beroe.bg

1804 0

Берое победи Крумовград с минималното 1:0 като гост. По този начин тимът от Стара Загора събра 10 точки и се качи на третото място (с равен брой точки със Спартак Варна) и доближи лидера Левски на три пункта ("сините" са с мач по-малко, но той е срещу Лудогорец). Крумовград пък остава само с три точки от пет двубоя - на 12-а позиция.

Берое победи Крумовград

Единственото попадение в мача падна в 61-вата минута, когато Винисиус Белоти успя от трудна позиция на втора греда да свали топката, а там Леандро Годой се завъртя и вкара зрелищен и красив гол, с който преодоля Янко Георгиев.

Припомняме, че Годой бе желан от Левски според трансферните спекулации преди началото на сезона.

Това бе трети официален мач от това съперничество в исторически план. Все още не е имало нито едно равенство, нито случай на гол/гол (Берое бие с 2:0 в първия, Крумовград с 1:0 във втория). Любопитното е, че през юли месец играха и приятеслки двубой, приключил със същия резултат, при който и днешният мач (1:0 за "заралии").

В следващия кръг Берое има изключително тежко изпитание - домакинство срещу Лудогорец (25.08). Крумовград пък също ще има доста трудна задача - гостуване на "Тича" срещу Черно море (26.08).

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички