Арсенио Нунеш: След Литекс съм по-ценен в Португалия


Арсенио Нунеш: След Литекс съм по-ценен в Португалия

1472 0

Португалското крило на Литекс Арсенио Нунеш призна, че откакто е преминал в българския тим, е по-уважаван и ценен в родината си. "Говорих с приятелите си и те ми казват, че хората ме оценяват повече сега, когато съм извън страната, отколкото когато играех тук. Не знам дали това е нормално, но, разбира се, ми носи удоволствие да знам, че оценяват работата ми и в България, и в Португалия", коментира Нунеш пред zerozero.pt.

Той призна, че е доволен от опита, натрупан досега в България. "Чувствам, че се развивам и ставам все по-последователен и зрял като играч. Не съжалявам за никой от изборите, които съм правил, но ми се искаше да постигна повече в Португалия", сподели Арсенио, който разказа и за разочарованието си от ранното отпадане на Литекс от Лига Европа.

"Едно от нещата, които ме накараха да изляза в чужбина, е фактът, че ще играя в Европа. За съжаление ние бяхме елиминирани рано в надпреварата, което ни остави горчив вкус", казва той.

"Договорът ми с Литекс е за три години, но желанието да се върна в Португалия го има. Там се чувствам добре, но мисля, че ще играя още в чужбина, защото тук договорите, които сключваме, ни дават финансова стабилност. Все пак, ако има възможност да се върна, бих се радвал", разкрива крилото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички