ЦСКА 1948 прегази Ботев Враца за втората си победа от началото на сезона (ВИДЕО)


ЦСКА 1948 прегази Ботев Враца за втората си победа от началото на сезона (ВИДЕО)
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

34 0

ЦСКА 1948 победи Ботев Враца в двубой от 7-ия кръг на Първа лига с 3:0. Бирсент Карагарен откри резултата в осмата минута, а Евгений Сердюк (45+1', 68') добави две попадения. За "червените" това е втора победа от началото на сезона, а врачани записаха първо поражение след два последователни успеха.

ЦСКА 1948 излезе бързо напред в резултата - още в 8'. След грешка в противниковия отбор се стигна до попадението, като Радослав Кирилов проби отляво, топката му бе отнета, но след рикошет Меси Биатумусока върна назад с глава. Карагарен изпревари Федерико Бариос и прати топката в мрежата - 0:1.

Малко след това Умарбаев прати топката високо над вратата и пропиля добър шанс. В 26' бе първата добра ситуация за врачани. Браян Переа се обърна добре и нанесе изстрел от границата на наказателното поле,  Маринов спаси.

В добавеното време на първата част ЦСКА 1948 стигна до втори гол. Емил Ценов пусна извеждащо подаване за Радослав Кирилов, който остана сам срещу Бариос. Той обаче не подходи егоистично и подаде към Евгений Сердюк, а той на празна врата покачи на 0:2.

И през второто полувреме ситуацията не се промени, като "червените" владееха инициативата. В 68' се стигна и до трети гол. Бирсент Карагарен пусна страхотно подаване по въздух за Евгений Сердюк, който се освободи и стреля мощно към близкия горен ляв ъгъл. Голът бе разгледан от ВАР за засадата на украинския нападател, но такава нямаше.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички