Димитър Бербатов не се отказва от битката за БФС и предупреди: Ще критикувам колкото искам


Димитър Бербатов не се отказва от битката за БФС и предупреди: Ще критикувам колкото искам
Снимка: Снимки: Lap.bg/Колаж: SportLive.bg

25104 0

Димитър Бербатов сложи край на мълчанието във връзка със случващото се в българския футбол. Бъдещето на легенда остана обвито в сянка след загубените президентски избори за БФС през пролетта.

Бербатов не спира да се бори

Пред bTV посетилият финала на Шампионска лига преди денонощие ветеран сега бе категоричен, че борбата му не спира. Тепърва обаче ще стават ясни последващите му действия. 

На този етап бившият голаджия на Манчестър Юнайтед не е очарован от първите ходове на Георги Иванов - Гонзо, който категорично го би на изборите през март. 

Коментарът на Бербатов 

"Другата ми битка е свързана с топката. Ако искаме да направим така, че футболът ни да бъде на нивото на това в Европейския съюз, трябва да работим. И футболът да върви в правилна посока. Имах дългогодишна битка в тази посока. Но не мисля да се отказвам, тъй като работата ми не е свършила. А и не виждам достатъчно красноречиви крачки – ясни и твърди, в посока на това как може да се подобри класата на българския футбол. Затова аз все още съм тук. И все още имам своите идеи и цели. Все още ще критикувам!

Защото аз съм лял кръв и пот, дал съм своя дан за футбола. Следователно имам право да изказвам своето мнение. Особено за нещата, които се случват. И за които аз съм се борил и съм видял как трябва да стават. И ще го правя! Надявам се да дойдат много скоро нещата за по-добро на българския футбол. Но за момента не виждам крачки в тази посока. Аз съм търпелив човек.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

С търпение, инат и постоянство съм постигнал доста успехи. Имам и последователност. Знам, че с тези качества човек наистина може да стигне далеч. Затова си и позволих да кажа, че борбата за по-доброто на българския футбол продължава", категорична е родната легенда. 

След изборния Конгрес на 15-и март се появиха много въпросителни, тъй като Мартин Петров и Стилиян Петров бяха категорични, че се оттеглят от българския футбол. Изглежда, че Бербо е решен да продълби с битката. 

Още: Бивш треньор на Димитър Бербатов е фаворит за наследник на Стамен Белчев в ЦСКА?

Ламин Ямал от Барселона се направи на Димитър Бербатов, но крайният резултат бе напълно различен (ВИДЕО)

"Драма" с 50 000 лева: Причината защо Димитър Бербатов няма да е президент на ЦСКА?

Димитър Бербатов отказал да стане президент на ЦСКА заради пари - обявяват скаутското звено до дни

Бербатов коментира шефския пост в ЦСКА и жегна Гонзо и БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички