Доскоро спряган за ЦСКА: Клубът му готов да го разкара - ще разгледа всяка оферта


Доскоро спряган за ЦСКА: Клубът му готов да го разкара - ще разгледа всяка оферта
Снимка: Lap.bg

8313 0

Много любопитна информация бе споделена от sport-fm.com.cy – сайтът на спортно радио в Кипър, която касае българския нападател Георги Минчев. Твърди се, че АЕЛ Лимасол е готов да разгледа всяка една оферта, която ще постъпи за българина.

Радиото се позовава на изявление на шефа на пресотдела, като Николаос Левентис е заявил в интервю за въпросното радио как футболистът е информирал, че не иска да продължи със "синьо-жълтите" и се очаква да напусне.

АЕЛ Лимасол готов да се раздели с Минчев

Още: Размотаването в ЦСКА им коства трансферна цел №1 за нападението

В изявление се казва, че "всеки играч, който иска да напусне, е добре дошъл да го направи". "Към представителите на всички играчи - ние не сме миналогодишното управление. Няма да толерираме поведение, което не приемаме за нормално".

Според други източници обаче проблемът на АЕЛ с българския футболист е, че той получава прекалено висока заплата за възможностите на "жълто-сините" от Лимасол.

Припомняме, че Минчев имаше вариант да се върне в България и да облече екипа на ЦСКА, но в последния момент сделката не се осъществи. След това се появи възможност за трансфер в турския Юмраниеспор (Истанбул), като за тази възможност съобщи журналист от Града край Босфора.

Още: По-далеч от ЦСКА: Един от "най-сигурните" и чакани трансфери на "червените" пропада

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Той дойде през зимата от Локомотив (Пловдив) и рязко вдигна нивото на тима, като вкара 11 гола в 19 мача за първенство. Той се превърна и във важна част в националния отбор, като Илиан Илиев разчита на него във всички лагери до момента. Предвид новата информация не е ясно дали от ЦСКА няма да се пробват отново да вземат Минчев.

Още: Ще стане ли Мартин Минчев свободен за ЦСКА след трансфера на Али Соу в Ризеспор?

Кошмар за Левски, вкарал 4 гола, определя дали ЦСКА ще вземе Георги Минчев

Томислав Стипич отговори за Турицов и назова: Името на играч, когото ЦСКА иска да вземе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички