Ефектът "Красимир Балъков" - Локомотив София живна и удари Хебър насред Пазарджик (ВИДЕО)


Ефектът "Красимир Балъков" - Локомотив София живна и удари Хебър насред Пазарджик (ВИДЕО)
Снимка: facebook / FCLokomotivSofia1929/

1568 0

Отборът на Локомотив София спечели изключително важни три точки, побеждавайки Хебър в Пазарджик с 2:0 в мач от 31-вия кръг на Първа лига.

В официалния дебют на Красимир Балъков начело на столичани, головете паднаха в началото на първото и края на второто полувреме.

Ефектът "Балъков"

След 10 минути игра "железничарите" откриха резултата чрез Стив Траоре - той получи много хубав извеждащ пас от дълбочина от Симеон Мечев, след това финтира Мартин Михайлов и после преодоля Петър Дебърлиев с удар с левия крак - 1:0.

Около 32-рата Радослав Гидженов не се впечатли от претенции за дузпа на Олексий Збун, а и ВАР не му сигнализира, че се е случило нещо нередно.

В 80-ата минута Стив Траоре шутира от границата на наказателното поле, топката се отклони от Жоао Сеско и влезе във вратата на Дебърлиев за втори път - 2:0.

*Със спечелените три точки "червено-черните" събраха актив от 31 и така се изкачиха с две позиции до 12-ото място. "Зелените" пък останаха с точно 30 пункта, но и се смъкнаха в таблицата и вече са 14-и.

*За Хебър предстои мач-реванш от 1/2-финалите за Купата на България срещу Лудогорец. Двубоят в Пазарджик е насрочен за 2-ри май (18:45 часа). Локомотив София пък ще гостува на Етър във Велико Търново - 11-и май.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Официално: Красимир Балъков прати родния си Етър във Втора лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички