Георги Иванов с нова закана: Ще изхвърля съдии от елита


Георги Иванов с нова закана: Ще изхвърля съдии от елита
Снимка: БГНЕС

1510 0

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо заяви, че в края на годината ще има футболни съдии, които ще бъдат изхвърлени от Първа лига. Именно съдиите са сред най-обсъжданите от началото на сезона, а Иванов няколко пъти се закани за сериозни последствия.

Георги Иванов отново със закана към съдиите

"Беше важно предвид напрежението, което се създаде. Почна да има недоверие в Съдийската комисия, реципрочно в съдиите затова аз трябваше да направя тези промени, да сложа хора, в които обществото ще има доверие, но ние трябва да дадем генерална оценка, че съдиите са виновниците за всичко това, което се случи. Сега си заминаха тримата ръководители, но декември месец, при всички положения, на базата на това, което показват съдиите, ще има съдии, които ще бъдат изключени и изхвърлени от Първа лига", заяви той пред "Фокус".

Още: "Живея си живота и играя за Атлетико Мадрид": Петров зарадва феновете с добри новини

Относно това защо родните съдии свирят добре в евротурнирите а у нас част от тях държат малко по-различни стандарти? "Това зависи от всеки човек. Мотивацията дали ще се представиш добре зависи от теб, а ако някой друг ти казва как и какво да правиш, това е проблем.

Доста съдии направиха елементарни грешки, дори и тези, които отговарят за ВАР. В крайна сметка затова съм дал пълни правомощия на Съдийската комисия, както на Борбалан и на Стоян Алексиев, така и примерно на Станислав Тодоров. Ако Съдийската комисия не може да се справи със съдиите, ще бъде сменена, но пак казвам, че съдиите са най-големите виновници за нещата, които се случват. Те са отговорни за това, което се случва на терена“.

Още: Георги Иванов притеснен за Първа лига, заплаши, че 2 клуба може да останат без лиценз

Георги Иванов-Гонзо се озовал в Левски с гениален ход на Лъчо Танев, но първо го предложил на ЦСКА?

Сангаре бързо-бързо повтори постижение на Гонзо: Малцина са го правили в Левски

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички