Голямата промяна в ЦСКА 1948 е факт: Стефан Сотиров наследи Добрин Гьонов


Голямата промяна в ЦСКА 1948 е факт: Стефан Сотиров наследи Добрин Гьонов
Снимка: Lap.bg

2598 0

От ЦСКА 1948 обявиха официално, че Стефан Сотиров е новият изпълнителен директор на клуба, след като досегашният такъв Добрин Гьонов подаде своята оставка.

Съобщението от клуба

Още: Лигата опитва да насрочи отложен мач на Лудогорец в ден, забранен за футбол

"Армейци,

Днес, 24 септември 2024 г., на Общото събрание на сдружение „ФК ЦСКА 1948“ бяха приети промени в състава на Управителния съвет.

Събранието прие оставката на досегашния председател Добрин Гьонов и избра Стефан Сотиров за нов председател.

Управителният съвет също така избра Стефан Сотиров за изпълнителен директор. Той ще поеме функциите от Добрин Гьонов, който изпълняваше тази длъжност през последните осем години.

Стефан Сотиров е роден през 1990г. в София. Средното си образование получава в Италианския лицей, след което завършва „Право" в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и в продължение на няколко години работи като адвокат.

През 2019 г. заминава за Мадрид, където специализира „Спортен бизнес и право” в Бизнес училището на ЛаЛига. Към специализациите си в спорта прибавя и завършения с отличие през 2024г. „Сертификат по футболен мениджмънт" (CFM), организиран съвместно от УЕФА и Университета в Лозана, Швейцария.

От 2017 г. е член на Управителния съвет на ЦСКА, а от 2021 г. заема длъжността административен директор на Детско-юношеската школа на клуба.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

През 2023 г. е избран за член на работната група по младежки футбол към Европейската клубна асоциация (ECA)", написаха от ЦСКА 1948.

ЦСКА 1948 взима юноша на ЦСКА, печелил един от най-сладките трофеи

Крушарски няма да си тръгва - ще лекува Локомотив Пловдив по идея на Цветомир Найденов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички