Илиан Илиев: Младши се връща в Аполон, Бари започва с нас в събота


Илиан Илиев: Младши се връща в Аполон, Бари започва с нас в събота
Снимка: Lap.bg

940 0

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори за промените в състава след отварянето на летния трансферен прозорец, както и за лятната подготовка на тима. Това се случи преди първата тренировка на "моряците".

Трима "моряци" чакат за чужбина

"Тези, които бяха в националните отбори, плюс Берг и Ники Златев, ще се върнат утре в България. Другите имат до 17-и почивка. С Иван (Дюлгеров), Пабло (Гарсия), с Наско Илиев искахме да продължим, тримата искат да останат, но чакат за чужбина", разясни наставникът.

Билал Бари става

Кога започва Билал Бари с тима?

"Билал (Бари) в събота започва с нас, докато Илиан (Илиев) се прибира в Аполон, това е. Искаме да вземем един халф, след като Пабло си тръгва. Билал Бари идва, той е нападател.

Надявам се Уеслен до началото на лагера да започне да тренира с отбора, в понеделник трябва да му махнат конците на челюстта. Иса преподписа, чакаме халф и двама офанзивни играчи", допълни Илиев.

Той каза и кои юноши ще започнат подготовка с клуба - Георги Венциславов, Костадин Кръкльов и Пламен Ашев. По-рано Черно море привлече бивш играч на Левски и Лудогорец

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички