Иван Колев: Дразня се, това не е стилът на Славия


Иван Колев: Дразня се, това не е стилът на Славия

11502 0

Иван Колев за пореден път демонстрира, че е сред добрите треньори в България. Откакто пое Славия, "белите" показват стил и далеч по-стегната игра, с която отмъкнаха точки от Лудогорец и ЦСКА.

"Искам да поздравя всички наши играчи, бяха почти безупречни в дефанзивен план, но имаме проблеми в атака. Поздравления за старанието им, не вярвам ЦСКА да са ни подценили, това бе отличен шанс за тях да победят. Нашите проблеми с контузии ни сплотиха. Играчите, които получиха шанс, се опитаха да го заслужат", така Колев започна коментара си след 0:0 на "Българска армия". Славия стана първият тим, взел точка от този стадион през сезона.

"Ристевски се справи добре срещу Тони Силва, докато беше свеж. След това Силва вдигна оборотите и трябваше някой по-жив да пусна срещу него, затова преквалифицирах Диего".

"В дефанзивен план стоим по-добре, вероятно е по-лесно да се руши противниковата игра. Трябва да подходим повече в работата с атаката. Там губим лесно топката, това ме дразни и ме притеснява. Не би трябвало това да е стилът на Славия. Вероятно можехме да победим, но на мен ми се ще да държим по-трайно, по-сигурно топката, а не просто да я откраднем и с 2-3 паса да търсим решение", заключи Колев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички