Крумовград доминираше, но червен картон и фрапаптен пропуск ги лиши от победа в Пазарджик (ВИДЕО)


Крумовград доминираше, но червен картон и фрапаптен пропуск ги лиши от победа в Пазарджик (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1385 0

Хебър Пазарджик и дебютантът в елита Крумовград изиграха доста динамичен мач на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик, но не успяха да се победят. Срещата от 12-ия кръг на Първа лига приключи без голове – 0:0.

И двата тима могат да съжаляват, че не взеха трите точки. Крумовград пък завърши мача с намален състав, след като Джунейт Али получи червен картон в 81 –ата минута.

Гостите обаче сякаш пропиляха по-чистите голови положения в двубоя. Домакините имаха по-скоро половинчати ситуации в края на двубоя.

В 16-ата минута на мача дойде първото по-интересно положение. Алекс Колев стреля с глава, но не уцели вратата на домакините.

До почивката двата тима така и не успяха да стигнат до нови по-сериозни чисти голови положения.

След антракта гостите се активизираха и започнаха да създават добри възможности. Първият точен удар дойде в 56-ата минута, когато Джунейт Али стреля от воле, но право в ръцете на Матвей Игонен. Последва спасяване и на удар на Серкан Юсеин.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Диего Рапосо след това излезе сам срещу стража на пазарджиклии, но се забави. В 69-ата минута. Велев центрира в пеналта на домакините, където Алекс Колев засече топката, но тресна лявата греда. После обаче кълбото попадна у Джунейт Али, който от няма и два метра направи пропуска на сезона, биейки над напречната греда.

Крумовград остана с 10 души в 81-а минута, което спря и устрема им. Към съблекалните пое човекът, който направи фрапантния пропуск - Джунейт Али. Той получи втори жълт картон за нарушение срещу Николас Пенев.

До края домакините пробваха да натиснат, но не успяха да стигнат до гол, въпреки че създадоха напрежение на няколко пъти пред вратата на Янко Георгиев.

Така Хебър Пз записа 6-ти пореден мач без победа. Хората на Любослав Пенев са 10-ти в класирането с актив от 13 точки. Дебютантът в родния елит Крумовград е на 9-ата позиция с 14 пункта. Възпитаниците на Неманя Миланович също не познават вкуса на успеха от доста дълго – 5 мача, след като започнаха сезона отлично, взимайки скалповете на някои от големите отбори у нас начело с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички