Лечков: Тонът на Пенев към нас, началниците му, бе недопустим


Лечков: Тонът на Пенев към нас, началниците му, бе недопустим
Снимка: БГНЕС

1309 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков отново нападна бившия селекционер на България Любослав Пенев, с който влязоха в остър конфликт след уволнението на специалиста.

"Да попитам аз - а къде е Любо? Понеже аз обрах негативи, не разбрах защо, при положение, че съм вицепрезидент и пряк отговорник за националния отбор, редно е да му търсим резултати. За пръв път виждам подчинен да държи такъв тон към работодателите си. Десета година съм вицепрезидент във футболния съюз, такъв случай не съм имал", заяви Лечков в сутрешния блок на bTV.

Бронзовият медалист от САЩ'94 бе категоричен, че никой от БФС не се е месил в работата на досегашните треньори на националния отбор.

"Вече 10 години сме ръководители, от първия треньор, досега при Петев, никой от футболния съюз не се е месил. Нека някой от треньорите да излезе и да каже, че сме му казвали да вземе този или онзи", реагира той на въпрос защо редица вратари са били пренебрегвани заради Николай Михайлов, синът на президента на централата.

Лечков се ядоса на обвиненията към бившите четвърти в света, които ръководят футбола ни. "Все футболният съюз и четвъртите в света са виновниците за футбола ни. Вижте каква ни е държавата! Футболният съюз не отговаря за частните школи, ние сме регулаторен орган", заяви той.

Накрая бившият кмет на Сливен обяви, че се страхува за живота си. "Кой не се страхува в днешно време? Утрешният ден не е ясен. Пожелавам си здраве и успех в бъдещия си политически живот", завърши Лечков.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички