Никола Спасов остава в Черно море и през следващия сезон


Никола Спасов остава в Черно море и през следващия сезон

1383 0

Наставникът на Черно море Никола Спасов ще остане начело на тима и през следващия сезон, независимо дали отборът ще спечели турнира за купата на България, съобщава "Тема спорт". Спасов пое отбора през август миналата година, като замени на поста Сашо Станков, който беше освободен.

Под ръководството на Никола Спасов Черно море се представя по-добре от началото на сезона и в клуба са взели решение да гласуват доверие на треньора. Очаква се обаче съкращение на бюджета за следващите няколко кампании заради строежа на новия стадион на Черно море. Според информацията, Спасов е бил запознат с тези промени.

На Черно море предстои реванш в турнира за купата на България. В първия полуфинал "моряците" победиха Локомотив (Пловдив) с 5:1 и почти сигурно си осигуриха място на финал. За реванша в групата ще се завърнат Михаил Венков, Марчин Бурхард, Стенио и Вилян Бижев. Мачът пропуска Петър Златинов, който е с контузия. Под въпрос е и Александър Чанович. Очаква се под рамката да застане Илия Николов, а Георги Китанов да остане на пейката. Стефан Станчев е аут до края на сезона заради счупена ключица. Очаква се окончателната група за мача да стане ясна днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички