Новият собственик на Локомотив София бе официално представен, даде голямо обещание


Новият собственик на Локомотив София бе официално представен, даде голямо обещание
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1009 0

Един от столичните клубове в Първа лига - Локомотив София, официално представи новия си собственик. Това се случи на пресконференция днес (12 юли), на която участие взе и досегашния ръководител на "железничарите" - Иван Василев.

Кой е новият силен човек в Локо София?

На пресконференцията днес бе представен новият собственик на "железничарите", а това ще бъде Веселин Стоянов. Той даде голямо обещание на феновете на тима, че ще направи всичко възможно, за да запази клуба и да излезе от финансовата криза.

Още: Станислав Генчев се смили: Трансферен провал ще получи нов шанс в Левски

Веселин Стоянов е новият бос в Локомотив София

"За сезон 2024/25 бюджетът е подсигурен и няма да има никакви финансови затруднения. Смятаме да направим някои нововъведения, съвместната ни работа с господин Василев ще продължи. Идват по-добри времена за Локомотив", заяви Веселин Стоянов.

"С господин Василев ще си партнираме, това не буди съмнение. Има компания, която ще спонсорира Локомотив, скоро това ще бъде оповестено. Ще има промени и в ръководството, за да се тушира напрежението с феновете", разкри новият бос на столичния клуб.

"Във вторник се състоя среща с новата охранителна фирма, с феновете на Локомотив и с част от ръководството. Коментирахме цените на билетите, казано беше, че е важно да няма конфронтация. Че ще има инциденти, безспорно е, но поне да ги сведем до минимум. Диалогът беше започнат", добави още той.

В Левски получиха оферти за звезда, разочаровала Станислав Генчев

ЦСКА изчиства голяма въпросителна за новата "Българска армия" през следващия месец

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички