Ново предизвикателство за феновете на "Купата на Coca Cola: Движи се"


Ново предизвикателство за феновете на "Купата на Coca Cola: Движи се"

998 0

Поредното предизвикателство за феновете на „Купата на Coca-Cola: Движи се!“вече е факт. В „4-ти кръг: Истинският фен“ поп звездата Михаела Филева призовава футболните запалянковци да подкрепят междуучилищните футболни турнири „Купата на Coca-Cola: Движи се!“. Тези, които искат техният любим отбор да спечели трофея и да бъде шампион в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“2016 г., лесно могат да споменат името на училището, което подкрепят, като коментар под видеотона Фейсбук страницата на турнира.

Всички, включили се в предизвикателството до 12-ти април включително, имат шанса да спечелятедна от седемте топки,подготвени от организаторите.

Видеото на очарователната Михаела Филева може да видите ТУК

В продължение на няколко месеца Михаела Филева, заедно с двукратния параолимпийски шампион Михаил Христов и тийн звездата Михаела Маринова ще отправят различни предизвикателства към феновете на „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ в платформите Facebook и MySPARX. Участниците, които отговорят на техните предизвикателства ще имат възможността да се борят за награди, с които да спортуват и да се забавляват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички