Официално: Тим с огромни амбиции в Първа лига с нов треньор - ЦСКА-р и левскар обединяват сили


Официално: Тим с огромни амбиции в Първа лига с нов треньор - ЦСКА-р и левскар обединяват сили
Снимка: Lap.bg

2607 0

От Арда обявиха чрез съобщение на официалния си сайт и в каналите на клуба в социалните мрежи, че има нов треньор. Начело на отбора се завръща Александър Тунчев, който подписа договор за две години. Това ще е втори негов престой там.

Помощник на бившия футболист на ЦСКА ще бъде бивш кадър на Левски - Веселин Минев. Другите в щаба запазват досегашните си роли - Антон Дончев е кондиционен треньор, а Тодор Попов е треньор на вратарите.

В Арда са разочаровани от края на сезона и че няма да играят в европейските клубни турнири, въпреки че разполагат с никак не лош състав, който поражда сериозни амбиции. До това доведе и поредната смяна на треньор на тима.

Александър Тунчев отново е старши треньор на Арда

Александър Тунчев пак пое Арда

Ето и какво написаха официално от клуба:

"Александър Тунчев подписа договор за две години и застава начело на ПФК АРДА. Това се случи, след като се срещна със спортния директор на клуба Ивайло Петков и двете страни взеха решение, Тунчев да се завърне на АРЕНА АРДА. Негов помощник ще бъде Веселин Минев, а в щаба му остават досегашните Антон Дончев (кондиционен) и Тодор Попов (треньор на вратарите). За Александър Тунчев обстановката в АРДА е позната, тъй като той бе наставник на отбора в периода 2022-2024г.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Ръководството на ПФК АРДА, футболистите и феновете пожелават на Тунчев успех начело на отбора!" - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички