Отборът на Бойко Борисов чупи носове на Витоша Къп!? (ВИДЕО)


Отборът на Бойко Борисов чупи носове на Витоша Къп!? (ВИДЕО)
Снимка: официален сайт на Витоша Бистрица

32272 0

По време на мача между отборите на Звезда Семчиново и Витоша Бистрица от турнира Витоша Къп 2021 зрителите станаха свидетели на грозни сцени. Източник на SportLive.bg съобщи, че в края на второто полувреме човек от щаба на Витоша нахлу на терена и наби двама футболисти на Звезда.

В игрова ситуация след изпълнение на корнер и единоборство играч на Витоша получава аркада на дясната вежда, след което съдията дава директен червен картон на футболист на Звезда.

След това представител на Витоша влиза на терена и нокаутира един от играчите на съперника и е счупил носа на още един. Главният съдия прекъсва срещата при резултат 2:4.

Според информацията биячът е излезнал от резервната скамейка на Витоша, но името му не се съобщава, след като от Звезда са пуснали оплакване. Човекът не е бил с футболен екип, като е бил с черна тениска, а след срещата се е преоблякъл с екип на Витоша, за да не бъде разпознат.

Заради изцепките целият отбор на Витоша Бистрица впоследствие е отстранен от участие в турнира, а на Звезда се присъжда служебна победа с резултат 5:0. Друг факт е, че в тима на Витоша играят бивши професионални футболисти и национали, които са обиждали противниковия отбор през цялото време. Вижте още грозни подробности за побоя тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички