Отправиха сериозна критика към Петев след дебюта му


Отправиха сериозна критика към Петев след дебюта му

1528 0

Старши-треньорът на Литекс Красимир Балъков се изказа критично спрямо новия селекционер на България Ивайло Петев след проверката на "лъвовете" срещу Румъния.

Както е известно, бившият ас на Щутгарт единствен заяви готовност да пусне всичките си играчи за неофициалната контрола срещу северната ни съседка, но от 4-мата повикани от състава на "оранжевите" само един игра (Малинов).

Това не се е харесало на Балъков, който деликатно засегна темата днес.

"Равният резултат за националния отбор, винаги е ОК за нещо ново, което се започва. Мисля, че селекционерът видя някои от новите състезатели. Жалкото е, че ние дадохме четирима футболисти, като не сме се оплаквали. Но от тези четири състезатели игра само един.

От тази гледна точка съм малко притеснен, но може би селекционерът е държал повече на резултата, отколкото да види всички състезатели“, каза 4-ият в света от 1994 година, който коментира и днешната победа на своите над Партизан с 2:1.

"Доволен съм от начина, по който изиграхме контролата. Резултатът не беше от най-голямо значение. Разбира се, на базата на това, върху която работим трябва да се трупат и победи, за да имаме самочувствие.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Като цяло отборът има лице, концепция, има ред и дисциплина, това, което ме задоволява като треньор.

Не само Литекс, всички отбори има нужда от нови попълнения, особено когато има високи цели. Търсим халф, който да вдигне главата и да може да подаде топката напред. Имаме много добри футболисти в средата на терена, но ни трябва конкуренция. И евентуално един нападател ни трябва, на фона на това, че Джордан доста дни изкара извън отбора“, коментира Краси Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички