Петев разкри целта на азиатското турне и разясни ситуацията около Ташчи


Петев разкри целта на азиатското турне и разясни ситуацията около Ташчи

919 0

"Ние ще търсим да се представим достойно, това е нашата цел като цяло. Ще искаме минимум да изглеждаме както в предните два мача и естествено, ще търсим да спечелим турнира", заяви националният селекционер Ивайло Петев на среща с медиите днес, предаде репортер на БГНЕС.

Петев говори на Националния стадион преди днешната тренировка на "лъвовете", които в понеделник заминават за Япония. "Единственият проблем, който имаме до момента е Тонев, неговото състояние се подобрява и се надявам утре или вдругиден да се включи наравно с всички останали. Ние ще търсим да се представим достойно, това е нашата цел като цяло. Ще искаме минимум да изглеждаме както в предните два мача и естествено, ще търсим да спечелим турнира", коментира треньорът на България.

"Не се отказваме от Ташчи, просто документите не бяха завършени. Много ми се искаше в тези два мача той да вземе участие, да се запознае с обстановката в отбора, но надявам се всичко да бъде направено и той да бъде част от отбора за началото на квалификациите.

"До голяма степен това ще е ядрото от футболисти, на които ще разчитам и за квалификациите за Световното първенство", допълни националния селекционер.

Първият мач на България на Кирин Къп е в петък, 3 юни срещу тима на домакините от Япония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички