Рязка промяна в трансферната политика на ЦСКА 1948 - Илиев изрази надежди за Европа


Рязка промяна в трансферната политика на ЦСКА 1948 - Илиев изрази надежди за Европа
Снимка: Lap.bg

2578 0

Изкачилият се в ЦСКА 1948 до старши треньор на представителния отбор - Валентин Илиев, говори преди началото на подготовката в Бистрица. Той сподели надеждите си за силно представяне в Европа и коментира трансферните въпроси. 

ЦСКА 1948 с втори опит в Европа

Оказва се, че за първи път от много години насам - "червените" ще са много внимантелни по трансферните въпроси и всички сделки ще бъдат добре премислени. Много е вероятно и те да са най-вече изходящи заради интереса към някои млади футболисти. 

Един от тях е младежкия национал Росен Божинов, който сега е със селекцията на Александър Димитров. Очаква се в най-скоро време той да бъде продаден, а Илиев се надява дори в отсъствието на бранителя - ЦСКА 1948 да стигне поне до третия предварителен кръг в Лига на конференциите.  

Коментарът на треньора

"Не сме в пълен състав. Очакваме до ден-два това да се промени. Едва ли ще има голямо движение относно входящи трансфери. По-скоро ще има изходящи трансфери на млади футболисти, които представляват голям интерес. Има не само запитвания, а и официални оферти към тях.

Като нови попълнения освен двамата привлечени, не мисля, че има нещо конкретно за други. Моето желание е да имаме силен отбор и да се представим достойно в нашия шампионат и Европа.

С потенциала, с който разполагаме, имаме добра и стабилна група. Ще е неприятно, ако ни напуснат основни футболисти, но в крайна сметка сме длъжни да дадем всичко от себе си и да се представим по най-добрия начин. Малцина вярваха, че ще стигнем до мач за Европа и ще се класираме в Европа. И сега ще има съмнения.

Доста време работя в този клуб и никога не са ми били поставяни конкретни цели. Аз винаги съм си поставял високи цели и правя всичко възможно да ги изпълнявам. Иска ми се да изиграем повече от два мача в Европа. Сигурен съм, че е възможно", сигурен е бившият бранител на ЦСКА.  

Вижте 30 трансфера във футбола, които цял свят очаква през 2024 година!

Още: Официално: 28-годишен играч, държащ велик рекорд за Левски, вече е БЕЗ ОТБОР

Жозе Моуриньо прави своя дебют във Фенербахче срещу ЦСКА 1948

Цветомир Найденов осветли трансферен удар с бивш талант на ЦСКА

Двукратен европейски шампион иска изгряваща БГ звезда!

Синът на Валентин Илиев спасил младия Георги Чорбаджийски от ЦСКА от побой

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички