След здрав и скучен мач: Хебър и Пирин направиха битката за оцеляване в Първа лига по-интересна (ВИДЕО)


След здрав и скучен мач: Хебър и Пирин направиха битката за оцеляване в Първа лига по-интересна (ВИДЕО)
Снимка: Velizar Eremiev / LAP.bg

965 0

Отборите на Пирин и Хебър завършиха при резултат 0:0 в мач от 34-ия кръг на Първа лига, част от финалната група в елита - тази за оцеляване. Двата тима си спретнаха борбен мач, в който освен попадения - липсваха и положения.

Развой на Пирин - Хебър

В началото нямаше опасни положения пред двете врати като се водеше борба в центъра. В 18-ата минута бе отправен първия точен удар. Йоан Н'зи си откри пространство за стрелба от наказателното поле, но прати удара право в Максим Ковальов. До почивката двата тима действаха предпазливо и до опасност не се стигна.

В 58-ата минута Йоан Н‘зи отново застраши вратата на Ковальов. Този път той пробва късмета си от границата на пеналтерията, след като топката му бе заложена от Николас Пенев, но вратарят на домакините улови топката.

Три минути след това "гробарите" организираха още една добра атака. Н'зи намери Шейх Диаманка в наказателното поле. Той се обърна и отправи удар, който премина покрай левия страничен стълб.

В 78-ата минута Хебър бе близо до откриване на резултата. Резервата Атанас Кабов получи в пеналтерията от Диаманка. Българинът показа отлична техника, обърна се, и стреля, като изпълнението му разтресе напречната греда след изключително намеса на Ковальов.

С равенството Пирин вече е с 32 точки на 13-ата позиция - с 1 повече от 14-ия Хебър, който е с 31 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички