Тодор Янчев назова очевидната причина за слабия старт на Ботев Враца в Първа лига


Тодор Янчев назова очевидната причина за слабия старт на Ботев Враца в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

696 0

Наставникът на Ботев Враца - Тодор Янчев, не бе доволен от поражението с 0:4 от Левски на "Герена" в мача от втория кръг на родната Първа лига. 

Янчев недоволен от загубата от Левски

Думите на Янчев след Левски - Ботев Враца

Още: Генчев по-доволен от 4:0, отколкото от 6:1 - призна за "тежкото", което предстои за Левски

"Причините са, че срещнахме два от водещите отбори в нашето първенство. Когато играеше срещу Ботев Пд и Левски на старта на шампионата е доста трудно, няма какво да се лъжем. И в двата мача имахме достойни полувремена. Днес допуснахме гол в 44-ата минута, като рикошетът заблуди вратаря. Продължаваме да работим", каза специалистът.

"При 0:0 имахме идеално положение. Дани Генов си го изработи, но завършващият удар не бе точен. Не можем да се сърдим, това е футболът. Първи гол от рикошет, втори гол също лесно влезе, при третия гол тръгнахме да правим детски игри, а четвъртия също го допуснахме лесно".

"Искам да наблегна да вземем да вкараме повече голове и да победим. Берое показа добра игра в първия мач и няма да ни е лесно. Надявам се с моите колеги да вдигнем момчетата".

"Лично аз се надявам на нашия стадион, но ще има Комисия, която ще вземе крайното решение. Работи се по тревното покритие, не сме направили и една тренировка на него, от мач на мач влизаме там и се надявам да играем там", завърши Янчев.

Машината "Левски" на Станислав Генчев продължава да гази: Евертон Бала, Асими Фадига и Джевад Ел Джемили донесоха успеха над Ботев Враца (ВИДЕО)

Уелтън получи награда от Наско Сираков, гледа Левски на живо (ВИДЕО)

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички