"Това безобразие няма да продължи": Венци Стефанов се ядоса на феновете на Славия - каза как ще се справи с тях


"Това безобразие няма да продължи": Венци Стефанов се ядоса на феновете на Славия - каза как ще се справи с тях
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1309 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов гневно коментира феновете на Славия, на Спартак Варна и на Локомотив Пловдив. За всички тях сподели, че пречат на клубовете и необосновано критикуват хората, които дават пари.

Венци Стефанов не е доволен от държанието на феновете на Славия

"Чувам, че Павлин Николов е много читав човек и помага във футбола. Това, което се случва в Спартак Варна е безобразие. Анархия, която не бива да се допуска. Феновете не трябва да определят кой да бъде президент и треньор на клуба. Има ръководство, което дава пари.

Не им прави чест на феновете на Славия да скандират срещу мен. Не отдавам значение на тези хора. Това, което вършат е срещу тях и срещу Славия. Ако трябва ще наема фирма, която да контролира техните простотии. Никога не съм правил селекцията. Не искам да слизам на това ниво. Думите му не са истина. Ако аз правя селекцията, ще има 10 души от нашата школа. Единственото нещо, което искаме е да се реализират нашите рожби. Искам нашите деца да имат своя шанс. Затова издържаме школите. Славия е клуб с над 100 години традиция.

И в Локомотив Пловдив са луди хора. Христо Крушарски давал по над 600 хил. лева на месец, а те искат да го изгонят. Кой ще дойде? Хубаво е феновете да подкрепят отбора. Нашите фенове пишат „Славия без Венци“ Венци не е Славия, стараем се клубът да има независимост. Това безобразие няма да продължи" - сподели Стефанов пред БНТ. Съвсем наскоро се появи и информация, че Венцеслав Стефанов е приключил със Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички