В Литекс категорични, че ще останат в "А" група


В Литекс категорични, че ще останат в "А" група

931 0

Литекс е предложил силни доводи за оставането си в А група. Това разкри представителят на ловешкия клуб Румен Константинов, който е изложил аргументите си при заседанието на специалната комисия, свикана от БФС, за да изготви становище по казуса.

Нейният председател Михаил Касабов отказа да разкрие какво се е решило, а адвокатът на "оранжевите" също не пожела да разкрие решението пред медиите. Така явно всичко ще е ясно след изпълкома на 13 януари.

"Не е толерантно да говоря по въпроса какво се реши, не мога да коментирам позицията на Литекс сега. Обявили сме я в жалбите си до комисиите, запознати сте с тях", заяви адвокат Константинов и продължи:

"Комисията стигна до становище. Приложихме доста сериозни доводи за оставане в А група. Не мога да кажа обаче дали ще бъдат приети, за мен има вратичка да ни оставят. В България колкото въпроси, толкова и мнения има."

"Оставете ни да си имаме ходовете в тайна, има председател на комисията, който единствен може да каже какво се е решило на това заседание", сподели още адвокатът на Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички