В здрава битка с два червени картона: Спартак Варна победи Локомотив Пловдив след 16 години


В здрава битка с два червени картона: Спартак Варна победи Локомотив Пловдив след 16 години
Снимка: FC Spartak Varna, ФК Спартак Варна

302 0

Спартак Варна се наложи с минималното 1:0 над Локомотив Пловдив в мач от 13-ия кръг на родната Първа лига. В герой за домакините се превърна португалецът Бернардо, който пък след това бе изгонен в така оспорвания мач. Това бе първи успех за варненци над "смърфовете" от 2008 година насам.

Спартак Варна се наложи над Локомотив Пловдив

В 23-ата минута Кристиан Илич проби добре в половината на Локо Пд, като той прати топката към Ахмед Ахмедов, който стреля, но след рикошет топката излезе в корнер вляво от вратата на Мартин Луков.

При него топката бе пратена на далечната греда, откъдето Александър Цветков с глава я прати към вратарското поле и там Ахмед Ахмедов се пласира най-добре, за да може отблизо да прати топката с глава в мрежата! Ситуация обаче, бе преразгледана с ВАР и бе отсъдено нарушение заради игра с ръка на Ахмедов при головия му изстрел!

В 58-ата минута "черно-белите" останаха с играч по-малко, след като резервата от полувремето Мартин Паскалев получи два жълти картона в рамките на 6 минути.

Три минути преди края на редовното време Бернардо Коуто успя да отбележи за Спартак Варна, след като първоначалният удар на Ахмед Ахмедов бе спасен. След като вкара гола, Бернардо си съблече фланелката, което му донесе втори жълт картон и доведе до неговото изгонване.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички